Povežite se sa nama

Politika

DPS Mojkovac: Mržnja prema našoj partiji i negatorski odnos prema Crnoj Gori zajednički imenitelj vlasti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Više je nego upitno kakvu dobronamjernu politiku će plasirati građanima Mojkovca jedna koalicija kojoj je zajednički imenitelj mržnja prema DPS-u i negatorski odnos prema državi Crnoj Gori, kazali su u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS) Mojkovac.

U toj partiji podsjećaju predsjednik Skupštine opštine Mojkovac Marka Janketića da je ta Opština prepoznata u Crnoj Gori kao domaćinski vođena lokalna samouprava, bez ikakvih zaduženja i da je na čelu sa DPS-om realizovano više od 90 osto izbornog programa naše partije.

– U prilog tome govori i uspješno poslovanje ustanova, preduzeća i organizacija čiji je osnivač Opština.Transparentan rad DPS-a u interesu svih građana Mojkovca ono su iza čega čvrsto stojimo i što je vidljivo na terenu. Sa jasnom vizijom razvijali smo Mojkovac i trasirali put za kapitalne razvojne projekte kao što je započeta izgradnja Ski centra Žarski, ali i mnogih drugih infrastrukturnih projekata, podrške poljoprivrednicima i razvoju malih i srednjih preduzeća. Prema tome, plašimo se da će jedini ćorsokak u koji će Mojkovac zapasti onaj u koji će ga dovesti različite ideologije i neusklađeni programi aktuelnih nosioca vlasti – ističe se u saopštenju OO DPS Mojkovac.

U DPS-u ističu i da je Janketić, kao neko ko godinama unazad živi i radi u Budvi, a pritom je bio odbornik u SO Mojkovac, najmanje pozvan da govori o kvalitetu života u našem gradu.

– Podsjećamo Vas da je DPS u Mojkovcu osvojio najviše mandata i to 14 što jasno govori da najveću podršku građana i dalje ima naša partija tako da ćemo nastaviti da se borimo za dobrobit našeg grada istom mjerom kao i do sad, i time opravdati podršku koju su nam građani dali – poručili su u toj partiji.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije