Povežite se sa nama

Politika

DPS NIKŠIĆ: Ko to kaže, ko to laže da je fotomontaža

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nakon što su Demokrate saopštile da je Demokratska partija socijalista medijima poslala montirani snimak sa sinoćne proslave, na kom se umjesto origanalne pjesme “Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore” čuje “Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala” oglasili su se iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić, upitavši ih “ko to kaže, ko to laže da je fotomontaža”.

“Da su eksperti u pokušajima maskiranja istine, osim što su pokazali juče, iz Demokrata dokazuju i danas, kad svim silama nastoje ubijediti javnost da na svojoj proslavi nijesu pjevali drugoj državi u čast, pa i da s njihovih usana horski nijesu tekli stihovi pjesme Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala”, kažu u nikšićkom odboru Demokratske partije socijalista.

Kako ističu, mlade Demokrate, i dalje nesnađene u mulju vlastite ideologije, služe se jeftinim politikanskim trikovima, nastojeći da uberu još neki jeftini politički poen.

“Ne morate vi, gospodo, ubjeđivati nas da nijeste to što jeste, ali se morate opravdati onom dijelu svog biračkog tijela koji vas vidi kao nosioce građanske priče u nezavisnoj Crnoj Gori. Uostalom, vjerujemo da je najveći teret trenutak kad se pogledate u ogledalo i shvatite da ste tokom dana djelovali suprotno od onog što vaša pojedinačna bića jesu”, navode u DPS Nikšić.

Dodaju da se licemjerje ne prašta, te poručuju Demokratama da, kako kažu, shvate već jednom i odrastu do malo ozbiljnijeg političkog subjekta koji se pred očima javnosti ne srami vlastite ideologije.

“I da, svjesni smo da bi Demokrate voljele da Koprivica nije do kraja ogolio svoj vaskoliki intelektualni i kulturni potencijal, da se protiv njihovog funkcionera ne vodi postupak zbog fotografisanja maloljetnica, da njihovi kadrovi u Nikšiću ne pokazuju svu svoju nesposobnost, neprofesionalizam koje nadomještaju bahatošću i revanšizmom. Ali džaba, što pokrije noć, to otkrije novo jutro”, zaključuju u Opštinskom odboru DPS Nikšić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije