Povežite se sa nama

Politika

DPS NIKŠIĆ: Koalicioni partneri žmure na Kovačevićevo okupljanje ekstremista u opštinskim prostorijama

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Crnogorski portali objavili su fotografije predsjednika Opštine Nikšić sa ostrašćenim eksponentima srpskog nacionalizma, sumnjivih dosijea, nastale u kabinetu prvog čovjeka grada, gdje se prave dogovori i strategija za odlazak na Cetinje, povodom najavljenog ustoličenja novoizabranog mitropolita, saopšteno je iz DPS Nikšić.

“Kovačevićevo postupanje nije nikakvo iznenađenje, budući da se oduvijek zna na strani čijih ideja se, nažalost, nalazi ovaj mladi čovjek, koji je svu svoju energiju usmjerio na promociju ideologija mračne prošlosti, a čini se da i sad daje sve od sebe da iste povampiri ne bi li ponovo pogodile prostor Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS Nikšić pitaju da li kabinet Kovačevića treba da bude mjesto okupljanja velikosrpskih nacionalista i osoba sa dosijeom?

“Ono što definitivno zabrinjava jeste da se konstituenti lokalne vlasti, DF-ovi partneri, Demokrate i URA ne ograđuju od ovih i ovakvih prividno tajnih sastanaka njihovog predsjednika Opštine, i to u službenim prostorijama, pa se negdje nameće pitanje da li im je važnija vlast od mira, multietničkog sklada i građanske države. Pitamo ih da li su saglasni da kabinet predsjednika Opštine bude mjesto okupljanja velikosrpskih nacionalista i osoba sa policijskim dosijeima”, dodaje se u saopštenju.

Poručuju da koalicioni partneri aminuju ponašanje Kovačevića, te da ih ne zanimaju moguće posljedice.

“Prećutno aminujući ovakvo Kovačevićevo ponašanje i sastajanje sa ljudima ovog kalibra stavljate nam do znanja da vas ne interesuju moguće posljedice u ovom i više nego uznemirujućem trenutku za Crnu Goru. Demokrate, navodni mirotvorci, moraćete se ograditi od ovog i ovakvog predsjednika Opštine, koji ni u Skupštini nije pokazao poštovanje prema vašem prvom čovjeku u Nikšiću, a koji je spreman da gazi preko volje većinske Crne Gore, koja uključuje i dio vašeg glasačkog tijela”, ocjenjuje se u saopštenju.

Napominju da će GP URA dokazati da je, “lutka na koncu velikosprkog nacionalizna”, ukoliko ne reaguje na takvo ponašanje.

“URA, ukoliko ovo oćutite i ne reagujete, samo ćete potvrditi ono što već odavno znamo, da ste lutka na koncu velikosrpskog nacionalizma. U suprotnom svi zajedno ćete pokazati da ste nedostojni funkcija koje obavljate i da vaš interes nije dobro Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije