Povežite se sa nama

Politika

DPS: Uprava policije ostala bez kola i goriva, Sekulović odgovoran

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Uprava policije (UP), nakon što je ostala bez službenih automobila, ostaje i bez goriva za preostala vozila, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS), navodeći da odgovornost za takvu situaciju treba da snosi resorni ministar Sergej Sekulović.

Iz te partije su kazali da se neobezbjeđivanjem novca za tu namjenu, policija srozava na najniži mogući nivo i obesmišljava, ali i dovodi u pitanje njeno dalje djelovanje.

“Neusvajanjem budžeta za ovu godinu i neopredjeljivanjem novca od strane Vlade, UP nakon što je ostala bez službenih automobila, ostaje i bez goriva za preostala vozila”, kaže se u saopštenju.

Iz DPS-a su ocijenili da odgovornost za takvu situaciju treba da snosi Sekulović, koji je, prema njihovim riječima, od dolaska na tu funkciju totalno degradirao i Ministarstvo i UP.

“Nakon što je obmanuo javnost u pokušaju da sakrije bahatost vladinog službenika Kandića, preko činjenice da je indolentnošću doveo UP u situaciju da ostane bez službenih automobila, a ubrzo i bez goriva, policija je na najgrublji način omalovažena i ponižena od strane ministara”, kaže se u saopštenju.

Sve to je, kako su rekli iz DPS-a, dokaz da je Sekulović nedostojan funkcije koja mu je povjerena i nesposoban u obavljanju svojih poslova koji su mu u nadležnosti.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije