Povežite se sa nama

Vijesti

DPS: Usvojiti inicijativu da se članovi Vlade podvrgnu testiranju na narkotike

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Iz poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista pozvali su Dritana Abazovića da saopšti ko je naručio kokain i za čije potrebe krije imena naručilaca kokaina, aludirajući na rekordnu zaplijenu te droge od 1400kg u Zeti.

-Umjesto što skreće priču na DPS, što će morati da objasni pravosudnim organima i odgovara za insinuacije i laži, jasno je da pokušava da ispravi i sakrije brljotinu koju je napravio svojim mentorima. Pozivamo predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da na prvom Kolegijumu Skupštine usvoji inicijativu Kluba poslanika DPS da se svi poslanici ali i članovi Vlade podvrgnu testiranju na psihoaktivne supstance i narkotike! Rezultati će biti zanimljivi, ako budete smjeli da ih objavite- navode iz DPS-a.

Kako su kazali, to ih naravno neće odvratiti sa teme koja okupira Cetinjane i većinsku Crnu Goru.

-Poslušnički rad u izvršavanju namjera svojih mentora Dritan je danas demonstrirao kada je konstatovao da nema potrebe za odlaganjem obreda Crkve Srbije koji je planiran u Cetinjskom manastiru i poslao jasnu poruku šta misli o građanskoj Crnoj Gori i očuvanju mira u njoj.

Pozivamo još jednom predstavnike Crkve Srbije koja djeluje u Crnoj Gori da poslušaju glas građana, da pročitaju poslanice Svetog Petra Cetinjskog i da u duhu crnogorske sloge i mira odustanu od zlih namjera i provokacija- zaključili su iz DPS.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije