Povežite se sa nama

Politika

DPS VLADAJUĆOJ VEĆINI: Ovo je građanska Crna Gora i nećemo ćutati na vaše pokušaje poigravanja mirom i vjerskim skladom

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Premijer, ministri i vladajuća većina koja je za godinu dana unazadila Crnu Goru za decenije, oni koji su na funkcijama samo da bi makar i silom i duhovnim nasiljem, uprepodobili Crnu Goru i napravili je onakvom kakva nikad nije bila, niti će biti, nek ne pokušavaju da spočitaju DPS upravo ona zlodjela koja sami čine, saopšteno je iz DPS-a.

“Premijeru, podjele i mržnju rasplamsavate Vi i Vaši saradnici, gurajući prst u oko čas Crnogorcima, čas drugim narodima, željeći ovog puta da na Cetinju sprovedete nešto u inat stavu cjelokupnog Cetinja, pripremajući sa domaćim i inostranim tajnim službama planove kojima se ugrožava opšta bezbjednost, organizujući lov na sopstvene građane koje kvalifikujete kao nasilne ekstremiste”, ističu u DPS-u.

Umjesto, kažu, što se isključivo bavite crkvom i dolivanjem ulja na vatru, bolje bi vam bilo da ste se pozabavili katastrofom sa delta varijantom koronavirusa, za koju je Vaša Vlada isključivi krivac; da ste, umjesto za ekskurzije porodice Karađorđević, Vladine helikoptere upotrijebili za gašenje požara koji razaraju crnogorske šume i prijete domovima; da ste već jednom spustili cijene zbog kojih život građanima Crne Gore polako postaje nemoguć; da ste konačno nešto uradili povodom nezaposlenosti, koja je u mandatu Vaše Vlade na istorijskom maksimumu.

“To je posao vlade i premijera, a ne organizovanje crkvenih skupova i zavađanje naroda. Dok je Demokratska partija socijalista bila na vlasti mir i multietnički sklad bili su najveće bogatstvo Crne Gore. Godinu dana, od kad su izbori završeni na različite načine, pokušavate da podrijete te temelje. Podsjećamo vas da je ovo građanska Crna Gora, a ne neka klerikalna gubernija, i nećemo ćutati na vaše bizarne ali ujedno i lukave i opasne pokušaje poigravanja građanskim mirom i vjerskim skladom u našoj državi”, zaključuju u DPS-u.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije