Povežite se sa nama

Društvo

DRITAN RELAKSIRAN NA ZLATIBORU: Uživao uz Velimirovića, Pašića i masnu gibanicu, spreman za ”svesrBsko sabranje”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Dritan se poverio da mu je omiljena knjiga ‘Nikola Pašić i njegovo doba 1845-1926’, a hvalio se da poseduje sabrana dela Nikolaja Velimirovića, ističući da mu je njegova ‘Beseda pod gorom’ promenila život i naterala ga da sagleda srpsku suštinu njegovog albanskog porekla“

Potpredsjednik najgore vlade u istoriji Crne Gore Dritan Abazović, poznat kao kratki policijski pendrek selektivne pravde sa ogromnim potencijalom u demagogiji, ove godine odlučio je da praznike provede ”među svoje i u svojoj zemlji” – na, kako ga on intimno naziva ”mom Zlatiboru”.

Na fotografijama koje je postavio na društvenoj mreži Instagram vidi se kako uživa u opuštenoj atmosferi na njegovom omiljenom, kako ga oslovljava, ”domaćem zimskom centru”, dok  mu društvo prave brat Džihan i sestra Sanela.

Mnoštvo čitalaca portala Aktuelno bilo je prosto oduševljeno srdačnom i spontanom atmosferom u kojoj Abazović sa familijom provodi praznike, pa smo odlučili da MEGAEKSKLUZIVNO objavimo detalje boravka Abazovića na  Zlatiboru.

Dritan Abazović drži govor članovima porodice o značaju srBstva za Crnu Goru i čita sestrićima odlomke iz knjige ‘Nikola Pašić i njegovo doba 1845-1926’ Vase Kazimirovića

”Velika je čast bila videti istaknutog srpskog političara da poseti Zlatibor. Dritan je veoma spontan i relaksiran, nije imao previše zahteva, a prema njegovim reakcijama zaključili smo da je bio veoma zadovoljan. Osoblju je ponavljao da ‘voli Bjelasicu i Durmitor, ali da su njegovom srcu ipak bliži Zlatibor i Tara’. Jednostavno je oduševio spontanošću i srdačnošću kakva se ne pamti još od kad je srpski ministar Aleksandar Vulin boravio u ovom zimskom centru”, rekli su naši izvori sa Zlatibora.

Kako su kazali, Dritan je provodio vrijeme u čitanju i pripremanju za ”svesrpsko sabranje” Crne Gore u projekat ”srpskog sveta” koji je za te potrebe preimenovan u inicijativu ”Otvoreni Balkan”.

”Dritan se poverio da mu je omiljena knjiga ‘Nikola Pašić i njegovo doba 1845-1926’, a hvalio se da poseduje sabrana dela Nikolaja Velimirovića, ističući da mu je njegova ‘Beseda pod gorom’ promenila život i naterala ga da sagleda srpsku suštinu njegovog albanskog porekla”, rekli su naši izvori.

Velimirović mu promijenio život

Kada je u pitanju hrana i piće, naši izvori sa Zlatibora kažu da Dritan nije bio zahtjevan.

”Samo je hteo da svaki dan doručkuje masnu srpsku gibanicu i da pored sebe ima domaću šljivu koja ga dovodi u odgovarajuće stanje svesti u kojem se prosto saživi sa Pašićevim i Velimirovićevim političkim konceptom. Kako nam je jednom rekao – čitanje ‘svetog srpskog vladike’ uz konzumaciju masne gibanice i šljive je za njega neponovljivi duhovno-intelektualni doživljaj”, rekli su naši izvori.

Andrija Rajo Mandić – Dritanov brat po srBstvu

Kažu da se Dritan oduševio intervjuom njegovog ideološkog sabrata vojvode Andrije Raja Mandića koji je juče poručio da će ”nova Vlada u Crnoj Gori koja će se birati u 2022.”. godini imati na spoljnopolitičkom planu prioritet da se pridruži inicijativi “Otvoreni Balkan”, odnosno ”srpski svet”.

Abazović se takođe žalio na predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića za koga kaže da je glavna prepreka ”oslobađanju” Crne Gore i ostvarivanju društveno-političke katarze koju bi doživjeli ulaskom u ”srpski svet”.

Dritan Abazović u srdačnom razgovoru sa predstavnikom mladih, prosperitetnih snaga DPS-a: Smišljaju kako da ”je*u majku Crnoj Gori”

”Dritan je često ponavljao da Đukanović mora da ode da bi ‘zdravo tkivo DPS-a došlo do izražaja’. Verovatno je mislio na funkcionere bliske žabljačko-rasovskoj struji i ‘zdravo tkivo’ koje se krajem godine manifestovalo u javnosti kroz aktivnosti predsjednika opštine Pljevlja i funkcionera na Žabljaku”, rekli su naši izvori.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
04.01.2022. 14:40

PIHHHHHH !
/splačina -četnička –
neka mu bude KUL ! / –
njemu kad se orilo na stadion D.ped….r-
reče to mu je kul ! /

Sponzor

Najčitanije