Povežite se sa nama

Politika

FILIPOVIĆ: Čudim se stavu Rađenovića o Maroviću jer su nekada blisko sarađivali

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poštovani gospodin Blažo Rađenović, lider budvanske Ure, zagrmio je na dojučerašnjeg šefa Bata Carevića zbog opaske o vraćanju imovine Karađorđevićima. Pritom se obrušio i na DPS i Svetozara Marovića, saopštio je izvršni koordinator Građanske inicijative “21. maj Ljubomir Filipović.

“Podržavam kritiku Rađenovića, ali ne mogu da se načudim dovoljno oko njegovog stava oko DPS i Marovića, sa kojim je blisko sarađivao kada je bio lider Liberalne partije i moj savjetnik u kabinetu u Opštini. Tada je posebno lijepo sarađivao sa članovima DPS nekad ih braneći i od mene”, poručuje Filipović.

Filipović tvrdi da je Rađenović zaboravio na svoje crnogorstvo zbog kako kaže ” udobne fotelje direktora Mediteran reklama”.

“Takođe, više bih cijenio da je Rađenović ovako ustao i odreagovao dok je bio odlučujući glas u Opštini, ali je zaboravio svoje crnogorstvo u udobnoj fotelji direktora Mediteran reklama gdje ga je delegirala nova partija. Takođe mi malo neiskreno djeluje da viče na Carevića sa kojim dobro sarađuje u Morskom dobru, i sa kojim je do juče kidisao na privatnu imovinu na Miločeru”, zaključuje Filipović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije