Povežite se sa nama

Politika

FILIPOVIĆ: Dok se pogoršava zdravstvena situacija, Vlast se prepire oko bilborda

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Dok Crna Gora ide ka katastrofalnoj zdravstvenoj situaciji, neuporedivo goroj u odnosu na sve ostale turističke destinacije, Vlada i stranke iz vlasti, osim što izazivaju destabilizaciju društva, prepiru se oko – bilborda, saopštio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Slobodan Filipović.

Kako je naveo, to dovoljno govori i o njihovom shvatanju situacije i o njihovoj ozbiljnosti.

“Sa druge strane, nacionalno prebrojavanje turista tek je priča za sebe – ali i ona je sasvim očekivana od ove Vlade i onih koji je podržavaju. Ministra Milatovića, koji je opsjednut statistikom i poređenjima sa prošlom godinom, ovog puta želimo pitati kada će iznijeti podatke koliko ove godine imamo novooboljelih i aktivnih slučajeva koronavirusa više nego u istom periodu prošle godine”, navodi Filipović.

Poručuje da DPS očekuje i da ministar Milatović informiše javnost o uspješnosti ideje da svi turisti u Crnu Goru ulaze bez testova ili dokaza o vakcinaciji.

“Interesuje nas s njegove strane da li i dalje prosječan turista u Crnoj Gori troši 75 eura, ili je taj broj dodatno porastao? Za ovaj put toliko, a vlasti ostavljamo da se i dalje bavi brojanjem bilborda i obmanjivanjem javnosti”, zaključuje Filipović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije