Povežite se sa nama

Magazin

FILM O ZLOGLASNOM AMERIČKOM GANGSTERU: Harvi Kajtel kao Mejer Lensk

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U 2020. smo bili u prilici da gledamo film Capone o poznatom mafijaškom bosu Alu Kaponeu, a ove godine je došao na red biografski film o Mejeru Lenskom, jednoj od ključnih figura u usponu organizovanog kriminala u SAD u 20. vijeku. U filmu pod nazivom Lenski zloglasnog kriminalca tumači Harvi Kajtel, a premijera ovog ostvarenja zakazana je za 25. jun.

Sem Vortington igra Dejvida Stouna, cijenjenog pisca kome je očajnički potreban posao. Potpuno neočekivano, on dobija poziv od Mejera Lenskog, koji želi da mu ispriča priču o svom životu i tako ispravi navodnu „negativnu percepciju“ koju javnost ima o njegovim postupcima. Kada FBI sazna da će sada već ostarjeli gangster otvoriti svoju dušu Stounu, oni brzo stupaju u akciju i organizuju operaciju praćenja i prisluškivanja Lenskog, kako bi konačno saznali gdje se krije njegovo veliko bogatstvo koje je godinama sakrivao od organa zakona i reda. Poznati gangster, međutim, još uvek ima jednog keca u rukavu…

Film Lenski režirao je Ejtan Rokavej po scenariju koji je sam napisao. Osim Kajtela i Vortingtona, u filmu igraju i Džon Magaro, Minka Keli, Dejvid Kade i Ana Sofija Rob.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije