Povežite se sa nama

Vijesti

FUNKCIONER SD O SITAUCIJI U BUDVI: Rakočević: Carević u zemlji čuda

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Aktuelnu situaciju u budvanskoj opštini prokomentarisao je član glavnog odbora Socijaldemokrata (SD) Marko Rakočević.

Prema njegovim riječima, da je Luis Kerol imao vremensku mašinu 1865. godine kada je napisao “Alisu u Zemlju čuda” i da je mogao da putuje kroz vrijeme i posjeti Budvu 2021. godine, naziv djela bi sigurno bio drugačiji… Recimo “Carević u zemlju čuda”.

Kako navodi u saopštenju SD, predsjednik opštine Budva Marko Carević je u centru medijske pažnje posljednjih nedelju dana, nažalost ne zbog bilježenja vanserijskih brojki i obaranja rekorda iz 2019. godine kada je u pitanju posjeta turista, već zbog nevjerovatnih izjava koje je ovaj nesuđeni kandidat za predsjednika države dao.

– Krenimo redom: On reče da je mogao, samo da je htio, da napravi hotel ili 2 u Budvi, gdje bi se dnevno prodavao po 1kg kokaina, ali nije, nije mu bilo do para… Ovu izjavu svi odćutase, i ‘oslobođeni’ mediji, NVO aktivisti kojih više i nema, jer su svi u URI, nezavisni intelektualci… Ovakva izjava nekažnjeno može proći samo u ‘Zemlji čuda’, ali ne Kerolovoj, već ovoj našoj, novoj Crnoj Gori – istakao je Rakočević.

Prema njegovim riječima to nije bilo dovoljno, pa smo Carevića mogli vidjeti u društvu trubača iz Guče kako obilazi budvanske ulice, egzaltirano uživajući u 10 leskovačkih ćevapa sa lukom.

– Ako se vratimo u 2007. godinu kada su u Budvi gostovali “Stonsi”, evidentan je civilizacijski napredak koji je nama ‘naša borba dala’ 14 godina kasnije. I posljednje, ali ne manje važno, izjavi Bato, da Sveti Stefan treba vratiti Karađorđevićima i ispraviti istorijsku nepravdu koja im je učinjena, ali nikako ne pričati o zemlji koju je on uzurpirao i ne daj Bože vratiti je državi – naglasio je Rakočević.

Član GO SD ističe da sve ove izjave zabrinjavaju još više jer dolaze od čovjeka koji plebira da bude predsjednik Crne Gore, države koju on i njegovi ne priznaju, od koje bi otimali i davali drugima.

– U Alisi u Zemlji Čuda je prikazan svijet u kojem ne vlada logika i u kojem se radnje odvijaju kao u snu. Sve je neobično i ponekad nepovezano, te nelogično, ali se prihvata bez suvišnih pitanja, baš kao što u snu prihvatamo neobične situacije. Svaka sličnost sa stvarnim životom u Crnoj Gori u 2021. je slučajna – zaključio je Rakočević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije