Povežite se sa nama

Vijesti

GRAĐANSKI POKRET ORGANIZUJE PROTEST ISPRED VLADE: Promjenjena vlast ne i sistem

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Građanski pokret Crne Gore organizovaće u petak protest ispred zgrade Vlade jer se, kako su saopštili, desila promjene vlasti ali ne i sistema.

-Dragi građani Crne Gore, svi vi koji ste se nadali boljem, a to niste još uvijek osjetili, znajte da nećete ni osjetiti. Desila se promjena vlasti, ali ne i sistema. Čak šta više nekad dva dominatna i suprostavljena politička faktora su odlučili da javno obznane 30 godina trajno i tajno prijateljstvo, nastave sa podjelama građana, dok se pod tim plaštom i dalje crpe svi mogući resursi naše domovine Crne Gore- navodi se u saopštenju.

Trenutni, kako su dodali, kohabitirajući faktor na političkoj sceni smatra da prihvatanjem principa kohabitacije nametnutog od strane centara moći iz vana, misli da može i treba građane još više poniziti, u ovom slučaju sa 3 litra rafiniranog ulja.

-Nekad su svi zajedno kupovali glasove, a sad pokušavaju doliti ‘3 litra ulja’ na vatru i izazvati međuetničke, bratske sukobe sa nesagledivim posljedicama za sve građane Crne Gore. Samim tim, vjerujemo da u Crnoj Gori postoji dovoljno hrabrih, pametnih, svjesnih građana koji sve to ne žele da trpe. Pa te i takve, slobodne građane, kojima nije bitnija partija od bilo čijeg života koje ovih dana planira žrtvovati kohabitirajući faktor, očekujemo u petak (03.09) u 18.30h, ispred zgrade Tužilaštva odakle će početi protestna šetnja i nastaviti pored Skupštine Crne Gore, zgrade predsjednika Crne Gore, do Vlade Crne Gore. Ispred Vlade će se održati govori i performansi, čuti glas građana Crne Gore- poručuju iz Građanskog pokreta.

Na protestu, dodaju, očekuju sve građane Crne gore bez obzira na nacionalnu, vjersku, partijsku i drugu pripadnost.

-Sve one koji su željeli i žele vladavinu prava, socijalnu pravdu, suživot i građansku Crnu Goru svih nas!

Molimo vas da umjesto nacionalnih obelježja ponesete sa sobom minumum jedan litar rafiniranog ulja, kopiju diplome (bilo koji stepen obrazovanja). A i mi ćemo donijeti nešto zanimljivo.

Želimo obavijestiti građane da smo mi preuzeli odgovornost za organizaciju ovog događaja, te smo prijavili protest nadležnim organima i isti je odobren- zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije