Povežite se sa nama

Vijesti

GRUPA GRAĐANA CETINJA: Gori od smrada jučerašnjih suzavaca jeste smrad cetinjskih Uraša i Demokrata

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Grupa građana Cetinja obratila se javnosti povodom događaja prethodna dva dana u Prijestonici.

Saopštenje prenosimo integralno:

Mi, građani Cetinja, zahvaljujemo svima prjateljima iz ostalih crnogorskih gradova koji su došli da nam pomognu u mirnome i dostojanstvenome otporu fašistima i domaćima izdajnicima koji su mislili da će bez otpora i pompezno okupacionu krunu Srbije unijet u Cetinjski manastir!

Hvala vam što na pendreke, suzavce, metke, šok bombe i na pritiske nijeste odgovorili onako kako je vlast očekivala! Hvala što smo pokazali da nijesmo teroristi no građani i patriote!

Cetinje se i jutros guši od jučerašnjih suzavaca. Ali gori od toga smrada jeste smrad cetinjskih Uraša i Demokrata, koji ćute dok kudravi vođa sprovodi torturu nad njihovim rođacima, kumovima, prijateljima i komšijama, a i nad njihovim roditeljima!

Ti lađari što za Vučićev račun prevode izgubljene duše u Srpski svet više ne zaslužuju ni ruku ni pozdrav ni od koga kome je na srcu slobodarska i antifašistička Crna Gora!

Pozivamo svakoga građanina da prema cetinjskim Urašima i Demokratama zauzme stav koji se zauzima prema onome što se ne dira no zaobilazi!

Bojkot i ignorancija jedino su što ta mizerija od danas zaslužuje od svojih sugrađana, „da ih narod po prstu kažuje“!

Našu osobitu zahvalnost, počast i poštovanje zaslužuje Zrnožito, koje je bez straha od posljedica tri svoja šlepera stavilo na uslugu mirno okupljenim građanima, a koje je vlast brutalno uništila bagerima.

Našu zahvalnost zaslužuju oni Cetinjani koji su građanima besplatno pružili sendviče, sokove i vodu. Imena im ne pominjemo da ih ne izlažemo dodatnoj represiji revanšista na vlasti.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije