Povežite se sa nama

Politika

HAOS U PRAVOJ BUDVA: Zbog glasanja protiv Carevića partija pred raspadanjem, napuštaju je istaknuti članovi!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nakon jučerašnjeg glasanja u Skupštini opštine Budve protiv  nosioca liste “Za budućnost Budve” Marka Bata Carevića prema našim informacijama u gradskom odboru Prave Budva je zavladao haos.

Prema informacijama do kojih smo došli do dobro obaviještenog izvora odbor Prave Budva je već neko vrijeme u nezavidnom položaju i pred neminovnim raspadom te partije.

Naime, prema glasinama jedan od istaknitijih čelnika tog gradskog odbora bacio je svoju člansku kartu i dao ostavku na svim pozicijama koje je pokrivao.

Takođe, ovaj član već duže vrijeme imao je razmirice sa svojim kolegama jer su ga oni nazivali Carevićevom strujom u toj partiji.

Prema našim saznanjima, pale su i krupne riječi da je ovo što se trenutno u Budvi događa  izdaja narodne volje, kao i da ne želi da bude dio orkestra koji za cilj ima svrgavanje jedinog pravog i od naroda izabranog gradonačelnika Budve.

Podsjetimo, juče je na sjednici Skupštine opštine Budva bila sjednica o izvještaju o radu predsjednika Marka Carevića i glasanje gdje je Prava Budva glasala protiv.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije