Povežite se sa nama

Vijesti

ITALIJA: Bjegunac imao lažni identitet i crnogorski pasoš

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Italijanska policija Operativnog odjela Đuljiano u Kampaniji tokom vikenda uhapsila je 27-godišnjaka I.V, koji je u trenutku hapšenja imao crnogorski pasoš.

Kako prenosi portal Il Mattino.it za mladićem se, zbog više počinjenih krivičnih djela, tragalo od maja 2016. godine, a on je uhapšen sa crnogorskim pasošem u kojem je bila njegova slika, ali drugo ime i prezime i datum rođenja, pišu Dnevne novine.

– Nakon složene istražne aktivnosti i višemjesečne opservacije, kontrole i praćenja, karabinjeri su ušli u trag i lišili slobode dugogodišnjeg bjegunca. Čovjek, kome je bilo nemoguće ući u trag više od pet godina, imao je nalog za pritvor koji je izdao Sud u Napulju Sjever, zbog brojnih krivičnih djela, krađe automobila i primanja ukradene robe, počinjenih u provinciji Napulj – prenosi italijanski portal.

Policija ga je locirala u ilegalnom naselju preko bivših “partnera” u poslu u mjestu Đuljiano u Kampaniji, blokirajući ga neposredno prije no što je opet pobjegao” .

Takođe se ističe da je uhapšeni uspio promijeniti svoj identitet dobijanjem novog pasoša, koji je izdala Crna Gora, sa drugim prezimenom i drugim datumom rođenja. Nakon što je u potpunosti identifikovan uzimanjem otisaka prstiju, uhapšeni je prebačen u zatvor u Napulju Pogioreale.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije