Povežite se sa nama

Društvo

IZ VLADE ĆUTE: Ćerka premijera Zdravka Krivokapića službenim autom u provodu u Beogradu?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U javnosti od juče kruži fotografija na kojoj se vidi da je službeno vozilo sa crnogorskim tablicama koje pripada Vladi Crne Gore, a koje je koristila službena pratnja ćerke premijera Zdravka Krivokapića.

Postavlja se pitanje u koje se svrhe koristi službeno vozilo Vlade Crne Gore u Beogradu.

Iz kabineta premijera nijesu odgovorili na pitanja portala “Borba” da li su istiniti navodi da se radi o vozilu iz pratnje kćerke Zdravka Krivokapića kao i kojim je povodom je  ona u Srbiji sa njime i da li je ona državni službenik u službenoj posjeti Beogradu.

Takođe, na društvenim mrežama kruže i fotografije kako kćerka premijera ugodno provodi vrijeme u restoranima u Beogradu, što se kosi sa njihovim tvrdnjama da im je bezbjednost u tom gradu ugrožena i da se nose sa svakodnevnim napadima.

Da li će se nadležni organi i kabinet premijera oglasiti o tome ko je odobrio korišćenje službenog vozila u Srbiji i kojim povodom ostaje nam da vidimo a do sada smo ostali uskraćeni za odgovor.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
09.07.2021. 17:10

gadovi gadni-nevidjena bahatos i zloupotreba PIH !

milović
milović
10.07.2021. 06:46

Ovo se ne viđa ni u diktaturama. Ovakva osionost i bahatost nijesu viđeni do sada. Skromni, pobožni Krivokapiš i njegova djeca arče državni novac na provod. Može li se tome stati na put?

Sponzor

Najčitanije