Povežite se sa nama

Vijesti

JELUŠIĆ: Ne vidim da je Zakon o popisu pitanje o kojem bi se lomile državne glave

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanica GP URA Božena Jelušić kaže za Antenu M kako nema informaciju da će Vlada 26. avgusta utvrditi Prijedlog zakona o popisu, i dodaje kako u ovom trenutku „ne vidi da bi to trebalo da bude pitanje o kojem bi se lomile sve državne glave“

Ne želi da spekuliše, jer nema drugih saznanja o tom Vladinom potezu, ali, ipak, kaže:

„Nekako se i meni učinilo da je bilo jako mnogo stvari koje je trebalo i do sada pokrenuti i uraditi. Ja nisam vidjela posebno razlog ni za odlaganje, niti za bilo šta. Ali, ukoliko se neki drugi zakoni ,koji su preči u ekonomskom i društvenom smislu, nisu mogli donijeti, ne vidim da bi to (Zakon o popisu) trebalo da bude pitanje o kojem bi se lomile sve državne glave“.

Ipak, poslanica GP URA smatra da građani Crne Gore nijesu neko koga bi jedan popis na takav, neočekivan način opredjeljivao da se ovako ili onako izjašnjavaju. Ne vidi, kaže, nikakav problem i vjeruje u građane ove države.

Na pitanje da li je Vlada podlegla pritisku DF-a, koji je saopštio da, ako ne bude popisa neće biti ni Vlade, Jelušić konstatuje da „ti pritisci sigurno ni većini građana ne odgovaraju“.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije