Povežite se sa nama

Politika

KABINET ĐUKANOVIĆA: Mizerne optužbe Abazovića i Krivokapića sramotna mrlja na obrazu slučajnih prolaznika na čelu izvršne vlasti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Suočavanje sa nazovi pravdom koju promoviše potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, podržavajući izjave posrnulog premijera Zdravka Krivokapića, samo je još jedan u nizu propalih pokušaja da besprizornim nasrtajima na Predsjednika Crne Gore daju sebi na važnosti, saopšteno je iz kabineta Mila Đukanovića.

“Suočeni sa okretanjem leđa i osjećanjem stida koji javno iskazuju dojučerašnje partijske kolege i koalicioni partneri, hrabre sebe i članove Vlade, iznoseći najgnusnije neistine o Predsjedniku Crne Gore”, navodi se u saopštenju iz Đukanovićevog kabineta.

Ukazuju da je Đukanović poštujući Ustav dao jasne i argumentovane razloge zašto nije potpisao Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu, na prvo čitanje.

“U skladu sa ustavnom procedurom skrenuo je pažnju donosiocima odluka da ne poštuju osnovne principe podjele vlasti, da ignorišu mišljenje Venecijanske komisije i suštinski zaustavljaju Crnu Goru na evropskom putu. Time je pokazao domaćoj i međunarodnoj javnosti s kakvim problemima se danas suočava Crna Gora u svom demokratskom razvoju”, navodi se u reagovanju.

A onda je jasno poručeno:

“Mizerne optužbe premijera i vicepremijera upućene lično Predsjedniku Crne Gore ne zaslužuju komentar, osim što ostaju kao sramotna mrlja na obrazu slučajnih prolaznika na čelu izvršne vlasti u našoj zemlji”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije