Povežite se sa nama

Društvo

KNEŽEVIĆ NAPAO SUDSKI SAVJET: Pozavidjeli bi vam i Škaljarci i Kavčani

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U Crnoj Gori ne postoji Justicija, pravda i objektivno presuđivanje. Justicija je u Crnoj Gori starleta koja u jednoj ruci drži kovertu od korupcije, a u drugoj telefon sa selfijem Mila Đukanovića i Vesne Medenice i nema nikakav povez oko očiju, već naočare Guči, Armani… Pozavidele bi vam vođe i škaljarskog i kavačkog klana na organizaciji.

Ovako se jedan od lidera DF Milan Knežević obratio predsednici Sudskog saveta Vesni Simović Zvicer, koja je pre toga podnela godišnji izveštaj o radu Sudskog saveta i ukupnom stanju u sudstvu za 2019. i 2020. godinu.

– Sudski savet u strahu od Vesne Medenice, bivše predsednice Vrhovnog suda. Ona je otišla da bi se vratila, a nije odlazila, njen duh lebdi nad svim sudovima i tužilaštvom. Ona je kao neki mit koji nikad neće izaći iz pravosuđa Crne Gore ukoliko se ne suoči sa onim što je radila. Zašto niste konstatovali optužbe na račun Vesne Medenice koje se odnose na uništavanje dokumentacije od 31. avgusta 2020. godine, dan nakon što smo pobedili režim Mila Đukanovića. Zašto u izveštaju nema činjenično stanje da je Vesna Medenica nakon što je podnila ostavku na mesto predsednice Vrhovnog suda u kontinuitetu dolazila u zgradu Vrhovnog suda i vršila pritisak da bude izabran Miraš Radović, njen kum za predsjednika Vrhovnog suda – pitao se Knežević, konstatujući: Ko je jednom ušao u crnogorske sudove kao da je ušao na vrata pakla.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije