Povežite se sa nama

Društvo

KNEŽEVIĆ: Dragan Đilas je kupio Željka i Miška sa sve glavama i džigericom

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Piše: Milan Knežević, predsjednik DNP-a i jedan od lidera DF-a

Sinoć je crnogorska javnost imala antologijsku priliku da posmatra kako počasni građanin Madagaskara i dokazani šestomilioner Dragan Đilas, uživo, u temelje kupuje Željka Ivanovića i Miška Perovića.

I dok na TV Shopu prodaja i kupovina ortopedskih patika, preparata za potenciju, krema i gelova za vene, ljuljaški za vikend, traje deset minuta, dotle je kupovina dva živa stvora, po imenu Željko i Miško, od strane Dragana Đilasa, trajala puna dva sata, i to sa sve glavama i džigericom. Danas je valjda svima u Crnoj Gori jasno zašto je prije neki dan Željko Ivanović u stilu kožnomantilskih isljednika “pucao” u patrijarha, mitropolita, Vučića, Srbiju, trobojke, Srbe u Crnoj Gori, ali ne i Srbe iz kruga dvojke što nostalgično mirišu na 05. oktobar i ekspertsku pljačku Srbije od igle do posljednjeg državnog preduzeća.

Jedino se oni nesrećnici što su 1947. sahranjivali Boga u nekoj crnogorskoj zabiti mogu porediti sa Ivanovićevim izbljuvkom kojim je sebe preporučio Đilasu i Šolaku, mada ni oni tad, a ni Jarcotlačitelj sad, nisu bili svjesni da su u mentalnom smislu ustvari sahranili sami sebe. A pošto se sinoć Dragan Đilas hvalio prijateljstvom s vladikom Grigorijem, baš bih volio da čujem šta o kolumni Željka Ivanovića kojeg su uživo kupili Šolak i Đilas, misli naš frankfurtski vladika, i da li će dopustiti da se iza njegovog imena i sveštenog čina promoviše jedna nacionalna i duhovna blasfemija koja odavno zaslužuje prezir i bojkot.

Kad sam upozoravao da Vijesti postaju dio regionalne, političko medijske, antisrpske platforme, koja se projektuje za predstojeće izbore u Srbiji, bio sam označen kao plaćenik. I to upravo od strane ovih koji su i rođenu majku prodali nekoliko puta, da bi se sinoć uživo prodali inžinjeru Đilasu koji obrvama voskliknu da se samo jednom u životu sreo sa Šolakom, i to kad mu je ovaj pozajmio produžni kabl da bi održali političku promociju u Čumićevom sokačetu. Tako bih i ja mogao da tvrdim da ne poznajem rođenog brata s kojim živim u istoj kući četrdeset godina, ali bi mi prva majka rekla da lažem.

I kao što Djilas ne zna Šolaka, tako ni Miško ne zna Željka, a opet ni Željko ne zna Đilasa, kao što ni Šolak ne zna Miška, a svi sve znaju, mada se nikad nisu sreli. Zato i ne čudi ova trgovina koja je trajala duže nego Georginina trudnoća, i kao što Georgina nije smjela da rodi dok se ne uda, tako ni Željko nije smio da se proda, dok ne utvrdi đe mu je glava a đe zadnjica. Mada cijena bi bila svakako ista, jer nema razlike.

(Autorski tekst za BORBU)

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije