Povežite se sa nama

Vijesti

KNEŽEVIĆ: Premijer Krivokapić ne sluša glas onih koji su mu dali povjerenje na izborima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Mi se nalazimo u istorijskom i civilizacijskom, ne paradoksu, već klimaksu, jer je premijer Krivokapić odlučio da više sluša onih nekoliko stotina ljudi koji protivno Zakonu o javnim okupljanjima blokiraju ulice crnogorskih gradova, kad god im se ne svidi neka nova odluka i predlog zakona parlamentarne većine, nego što sluša glas onih koji su mu 30. avgusta dali povjerenje”, rekao je predsjednik DNP-a Milan Knežević.

On je rekao da “godina prođe, DPS nikad”, te da se Crna Gora od izbora vratila 10 godina unazad.

Knežević je istakao da je vjerovatno Krivokapić noseći listu “Za budućnost Crne Gore”, a na predlog Crkve i na prihvatanje Demokratskog fronta, obilazeći crnogorske gradove saopštavao ili izjavljivao da neće potpisivati Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, da će blokirati donošenje Zakona o tužilaštvu, da će uvesti nekoliko sankcija Rusiji, da će deset puta on i njegovi ministri priznati tzv. državu Kosovo, da će potvrditi odluku o protjerivanju ambasadora Srbije u Crnoj Gori, Vladimira Božovića, da će učestvovati na Kijevskoj platformi i mnoge druge stvari, koalicija “Za budućnost Crne Gore” ne bi uzela ni 2%, niti bi ušli u crnogorski Parlament.

“Način na koji Krivokapić vodi ovu vladu, sigurno ide ka ambisu i provaliji iz koje teško da će neko ostati živ. I poručujemo mu da ako ne bude zakona o popisu, srušićemo njegovu Vladu, pa taman i da ga je sveti Petar poslao da spašava Crnu Goru”, rekao je Knežević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije