Povežite se sa nama

Vijesti

KONAČNO: Uklonjen transparent „Kotor je uz mitropolita“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Po nalogu predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića, danas oko 14 časova uklonjen je transparent „ Kotor je uz mitropolita“, koji je bio nelegalno postavljen, tj. zakačen preko magistralnog puta, sa jedne strane strane za drvo koje se nalazi sa lijeve strane stepeništa koja vode ka ulazu u upravnu zgradu Luke Kotor, a sa druge strane za stub ulične rasvjete na trotoaru na javnoj površini.

Grupa nezadovoljnih građana je u nedjelju podnijela prijavu kotorskoj Komunalnoj policiji i inspekciji, a oni su dali nalog Direkciji da ukloni sporni transparent, što Direkcija nije učinila jer se proglasila nenadležnom u ovom slučaju. Građani su zbog toga što se transparent ni nakon njihove prijave,danima ne uklanja protestvovali, blokirajući jednu noć na kratko glavnu gradsku saobraćajnicu.

Jedan od njih, građanski aktivista Zoran Jablan, kazao je da su nakon protesta dobili poziv od gradonačelnika Jokića da razgovaraju kako bi se ovaj problem riješio na miran način.

-Dogovoreno je i dato nam je čvrsto obećanje da će transparent biti uklonjen danas do 12 časova. Međutim to se nije desilo do tog termina, a nakon naše ponovne reakcije, transparent je uklonjen oko 14 časova ,dogovor ispoštovan. Nadležne službe su uklonile transparent. Mi smo potom otišli na Trojicu i uz pomoć mještana skinuli naš transparent podrške Cetinju koji je ranije tamo bio postavljen- kazao je Jablan.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije