Povežite se sa nama

Vijesti

KOTOR: Grupa građana podnijela prijavu zbog transparenta podrške Joanikiju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Grupa građana, kotorskih patriota podnijeli su prijavu Komunalnoj policiji i inspekciji u Kotoru, zbog kako tvrde, nelegalno postavljenog transparenta podrske mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju.

Transparent je postavljen juče ujutro kod Luke Kotor, tj zakačen je za stub javne rasvjete i za drvo. Kako je kazao jedan od građana, prijavu su podnijeli juče, ali s obzirom da je bio neradni dan,tek danas je njihova prijava ušla u proceduru.

-Dobili smo informaciju da su Komunalna policija i inspekcija postupajaući po našoj prijavi dali nalog kotorskoj Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora, da uklone transparent jer je zakačen za stub javne rasvjete, što je nelegalno- kazao je naš sagovornik.

On očekuje da Direkcija što prije postupi po nalogu, tj ukloni ili premjesti transparent,podsjećajući na identičnu situaciju kada su kotorske patriote postavile tranasparent podrške Cetinju na Trojici, koji je takođe bio okačen na stub javne rasvjete a koji su u rekordnom roku morali premjestiti, tj okačiti na drvo.

Ustoličenje Joanikija zakazano je za 5. septembar u Cetinjskom manastiru, čemu se protive crnogorske nacionalne organizacije, udruženja i gotovo sve opozicione parlamentarne partije tražeći da se taj čin obavi van Prijestonice.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije