Povežite se sa nama

Vijesti

KRIVIČNA PRIJAVA: Šveđanin koristio fotografije crnogorskog državljanina na mrežama

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv državljanina Švedske T.D. (63) zbog sumnje da je otvorio nalog na drštvenim mrežama sa fotografijama jednog crnogorskog državljanina i slao poruke neprimjerenog sadržaja ženskim osobama.

On je, kako se sumnja, izvršio krivično djelo neovlašćeno prikupljanje i korišćenje ličnih podataka.

“On je ovo krivično djelo izvršio na način što je kreirao nalog na društvenoj mreži i u dužem vremenskom periodu koristeći fotografije oštećenog lica, ostvarivao kontakt sa drugim licima. Oštećeni državljanin Crne Gore je u prijavi naveo da je ovo kod njega izazvalo osjećaj ugroženosti, obzirom da je došao do saznanja da to lice, između ostalog, upućujei poruke neprimjerenog sadržaja osobama ženskog pola i maloljenim licima”, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, u saradnji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, identifikovali su IP adrese sa kojih je pristupano spornom nalogu i posredstvom međunarodno policijske saradnje izvršili identifikaciju lica koje je izvršilo krivično djelo koje mu se stavlja na teret.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije