Povežite se sa nama

Vijesti

KRIVOKAPIĆ: Akcija zapljene droge dokaz da kada izaberete kompetentne i profesionalne ljude da nećete pogriješiti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Krivokapić je rekao da je zbog realizacije akcije „187“ Vlada na današnjoj sjednici donijela odluku da tri rukovodioca nagradi dvostrukom platom, sedam policajaca i dvojicu carinika sa po jednom platom

Danas je dvostruki istorijski događaj. Prvo zato što se tačno prije godinu desila prva smjena vlasti u Crnoj Gori. Drugi, da je prije nekoliko dana napravljena najveća akcija, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

On je to rekao na konferenciji za medije organizovanoj povodom realizacije akcije „187“ u kojoj je 26. avgusta zaplijenjeno 1.400 kilograma kokaina.

U toj akciji uhapšeni su Marina (27) i Budumir Krstović (66), koje je sudija za istragu Višeg suda Radomir Ivanović pustio da se brane sa slobode.

On je rekao da je ovo dokaz da kada izaberete kompetentne i profesionalne ljude na pravim pozicijama da nećete pogriješiti.

Krivokapić je rekao da je zbog realizacije akcije „187“ Vlada na današnjoj sjednici donijela odluku da tri rukovodioca nagradi dvostrukom platom, sedam policajaca i dvojicu carinika sa po jednom platom.

Kazao je i da to jeste simbolično, ali da pokazuje da će se brinuti o uslovima u kojima rade pilicajci.

Zahvalio se svima koji su čestitali na akciji, ali da je ostao muk bivše vlasti.

„Idoli u Crnoj Gori trebaju da budu naučnici, sportisti, kulturni radnici, inovatori, kreatori, a ne, kao što se vrlo često dešava – da su idoli kriminalci. Moramo da promjenimo ono da ne možete da razlikujete ko je kriminalac, ko biznismen, ko političar“, rekao je premijer.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije