Povežite se sa nama

Vijesti

KRIVOKAPIĆ: Kolašin će postati atraktivna investiciona destinacija

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kapitalne investicije, uz valorizaciju prirodnih potencijala Bjelasice i Biogradske gore, pretvoriće Kolašin u atraktivnu investicionu i turističku destinaciju, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić u čestitki povodom Dana te opštine

„Lokalna samouprava pred sobom ima brojne izazove, a najvažniji je poboljšanje kvaliteta života njenih građana. Kapitalne investicije, uz valorizaciju prirodnih potencijala Bjelasice i Biogradske gore, pretvoriće Kolašin u atraktivnu investicionu i turističku destinaciju”, navodi se u čestitki.

Krivokapić je napisao da će sa završetkom izgradnje prioritetne dionice autoputa, Kolašin postati jezgro stvaranja nove vrijednosti od važnosti za cijelu Crnu Goru.

“Na ovaj način potvrđujemo da je razvoj sjevera, ali i ravnomjeran regionalni razvoj, jedan od glavnih prioriteta Vlade.Zajedno vjerujemo u Kolašin, zato i zajedno gradimo Kolašin. Još jednom koristim priliku da čestitam praznik i istaknem uvjeravanje da je na putu borbe za bolju budućnost građana Kolašina, Vlada Crne Gore iskren i siguran partner“, navodi se u čestitki premijera Krivokapića.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije