Povežite se sa nama

Društvo

Krivokapić: Prijestonica i Crna Gora nastavljaju siguran hod ka Evropskoj uniji

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu Prijestonice, Dan osnivanja Cetinja, 4. januar

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu Prijestonice, Dan osnivanja Cetinja, 4. januar.

“Dvije vododjelne povelje za istoriju Crne Gore, desile su se 4. januara.

Gradovi i države u čijim temeljima stoji pismenost i pečatnja, neuništivi su i imaju svoju svijetlu budućnost. To pokazuje sudbina Cetinja i Crne Gore kroz burnu prošlost. Darovnica osnivača, gospodara Ivana Crnojevića Cetinjskom manastiru i povelja uz obodski “Oktoih prvoglasnik” Đurađa Crnojevića, otvorile su vrata novoj, modernoj Crnoj Gori i Cetinju koji su u svakom vijeku svog postojanja išli za zubljama slobode i prosvjetiteljstva.

I danas, osvjetljavajući svoj put ovim zrakama, Prijestonica i Crna Gora nastavljaju siguran hod ka Evropskoj uniji”, navodi se u čestitki Krivokapića.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
04.01.2022. 14:11

.. kako ovaj „krivi „/kako ga zove Medeni -sada četnik ,nekad u LSCG / taj krivi zna dio istorije ali nece da zna za AUTOKEFALNU Crogorsku Crkvu a vjerovatno ove nabrojane istoriske činjenice u glavu mu stoje da su – srbaljske…
/tako je njegovom apostolu Lepom zborio moze da misli ali ne treba da službeno priča…PIHHHHH !

Sponzor

Najčitanije