Povežite se sa nama

Društvo

KUČI, SRBIJA, MOSKOVSKI MOST: Istakli trobojku, nijesu rekli kojim povodom

Objavljeno

-

Foto: Dan
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Grupa građana iz Kuča, na Moskovskom mostu u Podgorici danas je raširila trobojku. Nijesu saopštili šta je bio povod za isticanje zastave koja nije državni simbol, niti šta to slave. Možda dan državnosti Srbije?

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
4 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Jatotako
Jatotako
22.05.2021. 07:17

Oj,oj,oj!🎵🎶 Aj,aj,aj!🎵🎶 Ići! Vići! 🎵🎶
Ne zna to,to popio đao ništa!!!

smilja
smilja
23.05.2021. 14:24

Veoma zanimljivo. Kuči koji su do juče pili kišnicu, koji se boje vode jer ne znaju da plivaju, postavljaju iznad vode srpsku zastavu. Oni se boje da priznaju da su većinom Malisori, a mrze Crnogorce pa naprasno postadoše Srbi. Fizionomija lica im pokazuje koliko su to.

milović
milović
23.05.2021. 14:37

Zastavu su dobili iz komšiluka iz Srpske kuće. Dao im je Vusanović (Vuksanaj) da je rašire i dao im pare za to. Vuksanaj finansira i farbanje zastava po Kučima iz fonda za podršku srpskoj kupturi u CG.

Kuč
Kuč
23.05.2021. 16:35

Prvo niko ne može u ime mojih Kuča da se oglašava . Drugo ovome liku da kažem sto se sprda s nama da ustane kad pominje Kuče i treće ima nas dovoljno plemenika da se podičimo da smo još od 90-ih na braniku nezavisnosti i Crnogorstva . Ja jesam Kuč ali sam i Crnogorac i ne dozvoljavam nikome da u moje ime krsti niti državu niti pleme . smiljo ja sam Drekalović Kuč i Crnogorac i pravoslavac .

Sponzor

Najčitanije