Povežite se sa nama

Politika

LEKIĆ: Niko sa državnog vrha nema zvanični stav o protestima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik DEMOS-a Miodrag Lekić, ocijenio je da u složenoj političkoj situaciji u zemlji, kada članovi Vlade na distanci i elektronski glasaju, nadglasavaju i nadgornjavaju se oko formiranja novog državnog preduzeća novcem iz budžeta, i dok danas policija izvještava u obliku vapaja povodom sjutrašnjeg protesta, niko u zemlji sa političkog vrha ne upućuje ozbiljnu izjavu koja je ujedno i obraćanje građanima.

„Izjavu sa pozicije autoriteta države. Ako jedino premijer ne smatra da je njegova jedina izjava o temi da mu ne treba pratnja na Cetinju državnička i za građane smirujuća. Ostaje onda da će građani sami znati da zaključe i razlikuju sljedeće: s jedne strane demokratsko pravo na proteste i s druge pretenziju da se iza retorike nespornog nacionalnog dostojanstva promoviše poziv na obnovu autoritarnog sistema, nekontrolisane vlasti u kriminalizovanom društvu“, navodi Lekić u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RiR
RiR
21.08.2021. 18:08

Nekad je g.Lekic dijelio komplimente CT…”na izvoru najbistrija je voda …”/i dobijao usklikne radosti od njih /T.sl.medjutim sada se okrenuo rušiteljima i mrziteljima svega CG…umjesto godinama zreliji on srozava sjajnu karijeru koju je imao do skora …/daj boze da sam u krivu…/

Sponzor

Najčitanije