Povežite se sa nama

Društvo

LEPOSAVIĆ: Bramerc dolazi u Crnu Goru da razgovara o Bukovici, Kaluđerskom lazu….

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Glavni tužilac Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove Serž Bramerc pristao je da bude gost Ministarstva ljudskih i manjinskih prava u skorom roku. On ne dolazi da razgovara o mojoj izjavi nego o Bukovici, Kaluđersko lazu, deporataciji izbjeglica, logoru u Morinju, vozu u Štrpcima, kazao je ministar pravde ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić.

„Ja sam njemu poslao pismo, sa kojim je bio zadovoljan. Ponovio sam kritiku Haškom sudu jer je i on kritikovao Haški sud i kritikovao odluku kojom se Gotovina oslobađa za zločin u Hrvatskoj“, kazao je Leposavić i dodao da je Bramerc pristao da bude gost Ministarstva ljudskih i maninskih prava u skorom roku.

„On ne dolazi da govori o mojoj izjavi, nego o Bukovici, Kaluđerskom lazu, deportaciji izbjeglica, logoru u Morinju, vozu u Štrpcima“, kazao je Leposavić.

Pred kraj rasprave ministar Leposavić je komentarišući izlaganja poslanika kazao da je imao utisak da se poslanicima slaže oko toga šta predstavlja zločin u Srebrenici a mnogo manje šta su Ustav, međunarodna politika, međunarodno pravo.

On je kazao da niko neće srušiti ovu vlast i poručio da je zbog toga srećan.

„Vinovnici događaja iz 95. se neće vratiti na vlast, za njih ‘game is over'“, kazao je Leposavić.

On je dodao da se u Crnoj Gori demokratija se dešava po prvi put, i dpodao da bi mu bilo lakše da od sjutra ne bude u službi.

„Želim da vjerujem da će ovo izaći na dobro. Sve vrijeme se ponavlja da sam negirao zločin u Srebrenici, a ja sam rekao da ga ne negiram i da na to ne pravo. Ja ću ići dalje u smislu onoga što mislim i govorim, bez obzira hoću li biti ministar. Najviše sam žalio zbog onih ljudi sa kojima sam odrastao i znao sam da ih ta medijska hajka povređuje“, istakao je Leposavić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije