Povežite se sa nama

Politika

MANDIĆ: Đukanović potvrdio da stoji iza ekstremističkog pokreta i svih prethodnih okupljanja

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Izjava predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića je najbolja potvrda da on stoji iza ekstremističkog pokreta u Crnoj Gori, kao i iza svih prethodnih okupljanja i organizacija, rekao je predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

Podsjetimo, Đukanović je najavio da će 5. septembra biti u Prijestonici da brani čast Crne Gore ukoliko njegov apel ne bude uvažen i ukoliko se ustoličenje ne izmjesti u neki od brojnih hramova SPC u našoj zemlji.

Mandić smatra da su ti, kako navodi, ekstremistički pokreti, usmjereni protiv većinske Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve (SPC).

„Očigledno je da je Đukanović nezadovoljan brojem okupljenih na prošlom skupu na Cetinju pa sada ovom manipulativnom formulacijom da će i on možda biti jedan od njih na skupu, koji planiraju 5. septembra, razotkriva svoju namjeru da pošalje poruku da treba da bude mnogo više demonstranata tog dana na Cetinju“, smatra Mandić.

On je dodao da bi, kako navodi, bilo hrabro i viteški da Đukanović lično prijavi skup i preuzme odgovornost za sve što se tog dana može desiti na Cetinju.

„Kada smo protestovali, a mnogo puta smo to radili, i ja i drugi lideri DF-a, prijavljivali smo skupove i preuzimali odgovornost za sve koji su se okupljali“, zaključio je Mandić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije