Povežite se sa nama

Vijesti

MANDIĆ: Đukanović se podmuklo skriva iza ekstremista i podstiče, ako ima hrabrosti – neka stane ispred njih i preuzme odgovornost

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Izjava Mila Đukanovića je najbolja potvrda da on stoji iza ekstremističkog pokreta u Crnoj Gori, kao i iza svih prethodnuh okupljanja i organizacija, saopštio je u izjavi za “Borbu” lider NSD Andrija Mandić. On je komentarišući današnju Đukanovićevu izjavu kazao da su ovi ekstremistički pokreti usmjereni protiv većinske Crne Gore i SPC. 

“Očigledno je da je Đukanović nezadovoljan brojem okupljenih na prošlom skupu na Cetinju” objašnjava Mandić, i dodaje: “pa sada ovom manipulativnom formulacijom da će i on možda biti jedan od njih na skupu koji planiraju 5. septembra razotkriva svoju namjeru da pošalje poruku da treba da bude mnogo više demonstranata tog dana na Cetinju . Ako već želi da organizuje demonstracije bilo bi hrabrio i viteški da on lično prijavi skup i preuzme odgovornost za sve što se tog dana može desiti na Cetinju”. 

“Kada smo protestvovali a mnogo puta smo to radili, i ja i drugi lideri DF-a, prijavljivali smo skupove i preuzimali odgovornost za sve koji su se okupljali”, podsjeća Mandić. “Ovakvo, bijedno skrivanje iza drugih, podmuklo podsticanje na okupljanje a nespremnost da se preuzme bila kakva lična odgovornost najbolje opisuje prirodu i karakter Mila Đukanovića”, zaključio je Mandić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
28.08.2021. 19:54

Ako je IKO podmukao ,to je Vojvoda cetnicki,
manipulator najveći u CG
koji glasove nebi dobijao,da se ne krije iza MEDA /koji je
bio nekad u časni i posteni LSCG/

Sponzor

Najčitanije