Povežite se sa nama

Vijesti

MANDIĆ: „Nekima je strašno kada Srbija brani čast sunarodnika“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF Andrija Mandić kaže da ne nema potrebe da se neko iščuđava zašto se na granici sa Srbijom vrše dodatne provjere onih koji su, kako navodi, vlastitom voljom odabrali da budu neprijatelji Srbije i srpskog naroda. On navodi i da te osobe rade suprotno većinskoj volji građana Crne Gore

“Teško je pobrojati nepočinstva i neprijateljstva koja je DPS uradio prema srpskom narodu i SPC. Kad god su mogli, gdje god su stigli, oni su povlačili poteze kojima bi nanijeli štetu našem narodu. Nakon cijepanja zajedničke države i priznanja lažne države Kosovo, kao na traci su se smjenjivale takve odluke lidera i poslanika ove partije, pa se, tom logikom, došlo i do rezolucije o Srebrenici kojom se čitav nas narod pokušao proglasiti genocidnim”, navodi Mandić u izjavi za medije.

On ističe da je nakon serije takvih neprijateljskih poteza, Srbiji, ostalo jedino da se brani od tih osoba koje, kako ističe Mandić, otvoreno mrze srpski narod i koriste svaku priliku da mu naude.

“Sa druge strane, upravo na osnovu onoga što je zapisano u toj antisrpskoj rezoluciji, korumpirano, nereformisano DPS pravosuđe progoni Srbe po Crnoj Gori, a prva žrtva tog progona je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, koji je saopštio ono iza čega stoji čitavi srpski narod. Ali, vidimo da se u dijelu javnosti organizovala kampanja oko poslanika DPS, koji su izglasali sramnu antisrpsku rezoluciju. Nema potrebe da se neko iščuđava zašto se na granici vrše dodatne provjere onih koji su vlastitom voljom odabrali da budu neprijatelji Srbije i srpskog naroda i koji rade suprotno većinskoj volji građana Crne Gore”, poručio je Mandić.

On ističe i kako je interesantno da niko od tih osoba nije riječi progovorio kada je “policija Mila Đukanovića zadržavala, ponižavala i pretresala njega i Milana Kneževića i na granici Crne Gore”.

“Naravno da nijednu od tih adresa nije interesovalo kada je slično postupala policija Albanije prema kolegama Nebojši Medojeviću, Milanu Kneževiću i meni, na granici te susjedne države. Danas se oštrica crnogorskih medija okreće ka Marku Kovačeviću, gradonačelniku Nikšića, mladom srpskom političaru i tako se pokušava stvoriti atmosfera da je normalno da se progoni onaj ko slijedi glas naroda i većine, a da je strašno kada Srbija brani vlastito dostojanstvo i čast svojih sunarodnika u regionu. Sada se još i čude što naš narod ne gleda blagonaklono na političare koji nam ne misle ništa dobro, već u svakoj prilici gledaju kako da nam nanesu štetu”, zaključio je Mandić u izjavi za medije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
09.09.2021. 17:42

“ SRB brani čast “
zar oni to imaju /mozda u recnik/
ali to praksa nije pokazala –imaju
one D.Ćosića poznate „preporuke“
SRBIMA ! najvise !

Sponzor

Najčitanije