Povežite se sa nama

Vijesti

MANDIĆ: Prošlo je vrijeme da se Srbijom šetaju crnogorski državljani sa pištoljem za pasom, a da ih policija ne pregleda

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Funkcioner SNS-a i proslavljeni rukometaš Vladimir Mandić oglasio se povodom policijske akcije koju su sproveli pripadnici MUP-a Srbije nad sinom premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića, radi rutinske kontrole zbog prijave da je naoružan.

“Srbija danas nije Srbija 90-tih godina kada je bilo ko mogao da se sa pištoljem za pasom šeta gradom, kafanama i ulicama. Srbija danas nije poligon za liječenje ničijih kompleksa niti frustracija. Ne može se šetati gradom sa pištoljem za pojasom a da te policija ne legitimiše”, rekao je on.

I dodao da se sav kriminal godinama i decenijama prebacivao iz Crne Gore u Srbiju i logično je da srpske bezbjednosne službe preventivno moraju djelovati.

“Nikome na čelu ne piše čiji je sin, kojoj kriminalnoj bandi pripada ili je možda akademski građanin. Ali isto tako se niko ne pita šta će neki u streljanama da vježbaju gađanje umjesto da sjede u društvu akademika i intelektualaca. I da, Srbija odavno nije džak za udaranje iz Crne Gore i neće više nikada biti. Svako je dobrodošao, ali bez pištolja za pasom”, zaključio je on.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
3 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
suncica
suncica
11.09.2021. 17:31

ne, naravno da nije… Gora je.

RIR
RIR
11.09.2021. 17:52

…bogami kakvi ste nesoji VISE Crnogorc/ke/i ni ući u SRB nit izaći
sa tabletom bromozepana !

Blaki
Blaki
13.09.2021. 15:03

Ovaj se dobro izlupetao.Treba mu pomoći.

Sponzor

Najčitanije