Povežite se sa nama

Vijesti

MANDIĆ U PAVINOM POLJU: Prekaljeni borci protiv diktature razočarani su potezima aktuelne vlasti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U Pavino Polje me je pozvao i ugostio mjesni odbor koalicije “Za budućnost Crne Gore”. U prijateljskoj i bratskoj atmosferi, sa tim hrabrim i doslednim ljudima sam razgovarao o trenutnoj političkoj situaciji i izazovima koji su pred nama, napisao je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić na Tviteru.

“Ovi prekaljeni borci protiv diktature Mila Đukanovića su veoma razočarani poslednjim potezima aktuelne vlasti. Naročito što je pogrešne korake, potpuno suprotno njihovim očekivanjima, napravio neko sa naše liste koju su oni svesrdno podržali”, naveo je on.

Kako je istakao, na sastanku su postignuti konkretni dogovori vezano za projekte pomoći građanima Vraneške doline, kao i umrežavanja domaćina ovog kraja sa preduzećima i izvan Crne Gore.

“Proslavili smo i Trinaestojulski ustanak, kad je čitava Crna Gora, svih ideoloških pravaca, ustala na otpor protiv tiranije i okupacije. Ustanak je digao narod, kao odgovor na proglašenje petrovdanske fašističke Crne Gore, a tako je bio odlučan i 30. avgusta kad je glasao za pad diktature”, napomenuo je on.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije