Povežite se sa nama

Društvo

MARKOVIĆ: „Prijava protiv Damjanović ništa drugo do hajka“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

 

Bivši premijer Crne Gore, Duško Marković, saopštio je da je krivična prijava protiv Sanje Damjanović ništa drugo do hajka protiv nje.

„Sanja Damjanović je kao priznati istraživač i stručnjak bila odlična ministrica u Vladi koju sam predvodio. Naučnica koja je Crnoj Gori i njenim stručnjacima obezbijedila mjesto na evropskim i svjetskim institutima i projektima“, napisao je Marković na Tviteru.

Dodao je da se njeni naučni dometi ne mogu dostići, a još manje poništiti.

„Zato krivična prijava iz aferaških kabineta, svedena na nagađanja koliko je učesnika bilo na početku seminara, a koliko nakon pauze ili kako je plaćena kotizacija nije ništa drugo do hajka protiv Sanje Damjanović, čije naučne i radne domete ne mogu dostići, a još manje poništiti“, napisao je biši premijer.

Vlada Crne Gore je podnijela krivičnu prijavu protiv Damjanović, nekadašnje sekretarke Smiljane Prelević i NN osobe zaposlene u tom resoru, zato što su navodno oštetile državni budžet za više hiljada eura tokom organizacije dvodnevnog skupa Međunarodnog instituta za održive tehnologije jugoistočne Evrope (SEEIIST).

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije