Povežite se sa nama

Politika

MARKOVIĆ: Sačuvajmo svakog crnogorskog čovjeka i našu jedinu domovinu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Uz čestitke svakom građaninu i ponosnoj crnogorskoj dijaspori – želim da u vremenu koje dolazi sačuvamo svakog crnogorskog čovjeka i našu jedinu domovinu, kao najvrednija dobra, poručio je poslanik DPS-a Duško Marković povodom Dana nezavisnosti.

Crna Gora danas obilježava jedan od najvažnijih datuma u svojoj hiljadugodišnjoj istoriji.

“Petnaest je godina proteklo od onog svijetlog i istorijskog 21. maja 2006. I dovoljno, i malo! Dovoljno – da sagledamo šta za jednu državu i njenu demokratsku zajednicu znači suverenost i samostalnost u upravljanju sopstvenim putevima razvoja i državne integracije. Dovoljno – da spoznamo koliko su ovi atributi značili za njen politički, ekonomski i ukupni društveni prosperitet. Malo – da bismo jednom za svagda osigurali stečenu slobodu i nezavisnost”, navodi Marković.

Tome, dodaje, nažalost svjedočimo ovog 21. maja.

“Danas jasno uviđamo i šta sve može da se dogodi Crnoj Gori u samo jednom trenu neodgovorne i nedobronamjerne uprave našom državom. I koliko je važno ne dopustiti ni političku zasićenost, ni novu nespremnost za izazove i ispite koji su pred nama. Neka sve to bude samo jedna stranica koju ćemo časno i pobjednički okrenuti kao i mnoge druge u svijetloj luči našeg državnog trajanja. Uz čestitke svakom građaninu i ponosnoj crnogorskoj dijaspori – želim da u vremenu koje dolazi sačuvamo svakog crnogorskog čovjeka i našu jedinu domovinu, kao najvrednija dobra. Da je vječna Crna Gora”, poručuje Duško Marković.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije