Povežite se sa nama

Vijesti

MARTINOVIĆ: „URA da kaže da je bila protiv ustoličenja“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović pozvao je funkcionere Građanskog pokreta URA da kažu da su „bili protiv“ ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju i da su, kako kaže Martinović, sve pokušali da do njega ne dođe

Martinović je komentarisao izjavu potpredsjednika i poslanik GP URA Miloša Konatara.

“Sljedstveno izjavi koju sam pročitao da se zaključiti da su svi oni koji su radili da se ustoličenje desi na Cetinju, radili po nalogu spolja, a oni koji su bili protiv ustoličenja po nalogu iznutra, odnosno Veljovića i Đukanovića. Ne, kolege: sve što je potrebno, jeste da kažete da ste bili protiv ustoličenja i sve pokušali da do njega ne dođe. To je jedina istina. Sve ostalo su priče za malu djecu”, naveo je Martinović na Tviteru.

Komentarisao je i izjavu Konatara da svako onaj ko pokuša da ugrozi evropski put i budućnost Crne Gore, ne može imati podršku Gređanskog pokreta URA.

“O evropskom putu pričaju oni koji su htjeli prvu verziju tužilackih zakona da proguraju suprotno volji EU, članove Tužilačkog savjeta da biraju prema partijskom ključu, ponovo suprotno stavu EU. Evropski!”, napisao je Martinović.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije