Povežite se sa nama

Vijesti

MARTINOVIĆ: „URA da prepusti fotelje nestranačkim kandidatima“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predlažem da GP URA prepusti nestranačkim kandidatima fotelje u Vladi, kako bi imali ekspertsku i nestranačku Vladu, jer ova sada niti je nestranačka, niti ekspertska, poručio je poslanik i potpredsjednik Demokrata Vladimir Martinović

Podsjetimo, poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar poručio je da poslanički klub „Crno na bijelo“ i GP URA ostaju pri principijelnom stavu da je rekonstrukcija Vlade Crne Gore moguća samo uz poštovanje ekspertsko nestranačnog modela.

„S obzirom na to da Konataru nije sporno da kandidat DF-a Nikola Bulatović bude 1 od 11 članova Tužilačkog savjeta, predlažem da ga URA pozove u Vladu kako bi bio 1 od 14 članova Vlade. I imamo nezavisan Tužilački savjet“, napisao je Martinović u reagovanju na Tviteru.

Predlaže da URA prepusti nestranačkim kandidatima fotelje u Vladi, kako bi imali ekspertsku i nestranačku Vladu, jer, kako navodi, ova sada niti je nestranačka, niti ekspertska.

„U suprotnom, Konatar je priču o foteljama vjerovatno adresirao članovima Vlade i dijelu ‘nestranačkih’ potpredsjednika URA“, zaključio je Martinović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije