Povežite se sa nama

Vijesti

MARTINOVIĆ: Vlada će trajati do 2024. godine, može biti rekonstruisana, ali samo bez učešća DPS-a

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović kazao je da će postojeća Vlada trajati do 2024. godine, te da ona može biti rekonstruisana, ali isključivo bez učešća DPS-a.

– Više puta smo istakli da će postojeća Vlada trajati do 2024. godine, kao i da ona može biti rekonstruisana i osvježavana, ali nikako na način koji podrazumijeva, u bilo kakvim naznakama, učešće DPS-a – kaže Martinović.

On je istakao da su manjinske partije u takvu Vladu dobrodošle, kao što su bile od prvog dana kada su im upućivani iskreni pozivi.

– U međuvremenu se tu ništa nije promijenilo. Ali i manjinske partije i svi ostali činioci političkog života u državi treba da budu svjesni toga da će Vlada i ubuduće funkcionisati bez DPS-a. Vjerujem da je ovakva koncepcija Vlade bliska i manjinskim partijama, s obzirom na to da su neke od njih javno istakle da zagovaraju koncept okupljanja svih proevropskih snaga, što DPS u startu diskvalifikuje – navodi Martinović.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
vjecna moja
vjecna moja
29.09.2021. 08:05

Koji je ovo “ stručnjak “
on postavlja uslove o rekonstrukciji Vlade .Najveće razočarenje je upravo njegova partija…upravo bi trebao dogovor sa opozicijom …takve preporuke šalju i ambasade SAD i GB ,neznaveni političar ,užasna partija …
ISTI su kao i URA

smilja
smilja
30.09.2021. 12:43
Repliciraj  vjecna moja

Naduven je kao žabac. Žablji kompleks.

Sponzor

Najčitanije