Povežite se sa nama

Vijesti

MEDOJEVIĆ: Cigarete i Luka Bar nisu krive za šverc, već šverceri koje obezbjeđuje Vlada

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Bolje da zabranite šverc, nego skladištenje cigareta, poručio je predsjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević nakon odluke Vlade Crne Gore o zabrani skladištenja duvanskih proizvoda u okviru Slobodne zone „Luka Bar“.

Ovom odlukom, kako je rekao potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, konačno je zadan snažan udarac organizovanim kriminalnim grupama koje su „decenijama organizovale šverc preko Luke Bar“.

Abazović objavio odluku sa današnje sjedniceVlada zabranila skladištenje duvanskih proizvoda u Luci BarVlada Crne Gore na današnjoj sjednici usvojila je Odluku o zabrani skladištenja duvanskih proizvoda …

Tim povodom reagovao je Medojević.

– Bravo, kreteni! Treba zabraniti pušenje i prodaju cigareta. Možda da probate da uhapsite švercere… Ako smijete! Bolje da zabranite šverc, nego skladištenje cigareta. Nijesu cigarete krive za šverc. Nije Luka Bar kriva za šverc. Za šverc su krivi šverceri, koje tvoja Vlada službeno obezbjeđuje – naveo je Medojević na Fejsbuku.

Medojević je upitao ko je švercovao 94 kontejnera u maju.

– Ko je uzeo pare iz vrha vlasti za tak šverc? Koliko je uzeo Krivi, Mickej, Vukšić, Brđanin od 9,4 miliona eura koje je otišlo vlastima? Podnesite ostavku i ne brukajte državu – poručio je Medojević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije