Povežite se sa nama

Vijesti

MEDOJEVIĆ: Država se raspada zbog izdaje u Vladi

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Upotreba vatrenog oružja na neprijavljenom skupu je oružana pobuna i terorizam, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Đukanović, Veljović, Marković, Bošković, Vujanović, Krivokapić, Veljović, Raško Konjević kao političari i aktuelni i bivši državni funkcioneri treba da budu lišeni slobode i procesuirani kao teroristi.  Nažalost, tužilaštvo, sudovi, policija, ANB su izbušeni sa članovima Đukanovićeve mafije”, tvrdi Medojević.

Kako je istakao, ugrožen je ustavni poredak, mir i bezbjednost.

“Vlada kukavički posmatra raspad sistema, a Vijesti i URA su prešli na stranu mafije i DPS-a. Jedino mirno i demokratsko rešenju su izbori na kojima građani treba da se opredjele da li su za demokratiju, pomirenje, pravnu državu, mir i stabilnost, jaku državu ili su za vladavinu mafije Đukanovića i njegovih narko kartela i terorista. Svako ko oklijeva i mirno posmatra kako se država raspada i kako Đukanovićeva mafija preuzima institucije i dezavuiše izbornu volju građana, samo je bijedni saučesnik u procesu disolucije i nestanka države Crne Gore. DF je jedina demokratska antisistemska i patriotska snaga koja može spasiti državu Crnu Goru, obezbjediti mir i ustavni poredak, potući do nogu Đukanovićevu mafiju, obezbjediti poštovanje ljudskih prava i sloboda, vladavinu prava i slobodu svim građanima Crne Gore. Nema povlačenja! Nema predaje! Samo složno! Samo jako”, poručuje Medojević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
4 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
09.09.2021. 15:24

Samo Medo Zemunac moze ovako besomucno da pjeni neistine i uzasne klevete.
Neostvareni inzinjer, neostvareni ekonomski ekspert, ostvareni savjetnnik Zemunskog klana, neostvareni i neuspjesni politicar, sluga srpskih okupaatora, potpuno gubi kompas zbog neostvarenih planova u rusenju Crnogorske drzave, potiranju Crnogoraca, i potencijalnih benefita na trzistu kriminala. Oprem dobro, Medojevi.

RIR
RIR
09.09.2021. 15:58
Repliciraj  Zekovic Bobo

SVAKA ČAST BOBO !
živa istina !

RIR
RIR
09.09.2021. 15:47

Medeni ,
/bivsi funkc.časnog LSCG/
“ lupaš ko p…a po samaru“

Vanja
Vanja
09.09.2021. 16:09

Izdajnik, saradnik stranih sluzbi.

Sponzor

Najčitanije