Povežite se sa nama

Politika

MEDOJEVIĆ: Ispadoh ja mnogo veći vjernik SPC-a od Krivokapića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokrtaskog fronta Nebojša Medojević komentarisao je sinoćni iznenadni put u Beograd premijera Zdravka Krivokapića, koji je kako tvrde u SPC trebalo da patrijarhom Porfirijem da potpiše Temeljnui ugovor. Nakon što Ugovor nije potpisan Medojević je ocijeno da “ispada da je on mnogo veći vjernik SPC od Krivokapića”.

“Ovaj bi i kliker pokvario. Eksponent antipravoslavnih i antihrišćanskih struktura oko Vijesti. Nije on slučajno tu postavljen”, napisao je na Facebooku Medojević.

Prema njegovim riječima Krivokapić je dobio jasan zadatak da odvoji pravoslavnu Crkvu u Crnoj Gori, i topo ukrajinskom scenariju.

“Jedna strana agentura stoji iza ovog trećerazrednog diletantskog pokušaja. Mozda će sendvičari i botovi NVO Ne damo Crnu Goru i matematičara Vladimira Božovića (sadašnjeg rektora Univerziteta Crne Gore), sada shvatiti za koje su male pare prodali svoju Crkvu. I da je #MEDOSVEUPRAVU. Ispadoh ja mnogo veći vjernik SPC od Krivokapića, kandidata Crkve za premijera”, zaključio je Medojević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije