Povežite se sa nama

Politika

MEDOJEVIĆ: Krivokapić postaje prijetnja demokratiji i ustavnom poretku!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nebojša Medojević:

Krivokapića treba bojkotovati.

Pozivam sve poslaničke klubove da bojkotuju Premijerski sat i da ne postavljaju pitanja osobi koja ne poštuje Parlament i Ustav države. NIKO ne treba da postavi Premijersko pitanje.

Odmah otpočeti razgovore unutar parlamentarne većine za smjenu ove sramotne Vlade i formiranje nove Vlade sa novim Premijerom.

Krivokapić se već povezao sa kriminalnim i švercerskim strukturama bivšeg režima i najvjerovatnije počeo da uzima tal od šverca. On je danas pokazao veoma opasne crte karatktera i postaje prijetnja demokratiji i ustavnom poretku.

Samovolja, nepoštovanje Ustava i zakona, tolerisanje šverca i pokušaji tajne rasprodaje preostalih državnih resursa , ( EPCG,…) pretvara ga u opasnu prijetnju vitalnim nacionalnim interesima.

Najveća odgovornost za moguće tragične posledice nastavka vladanja zemljom od strane ovog opasnog i nepredvidivog Premijera biće na Bečiću i Abazoviću.

Siguran sam da će već sjutra i ključne zapadne Ambasade imati konsultacije sa svojim Vladama i da će tražiti redefinisanje pozicija prema Krivokapiću koji postaje geberator političke krize i nestabilnosti.

Bez obzira na političke razlike, cijenim da su mir, stabilnost, demokratija i ustavni poredak vrijednosti oko kojih se mira postići najširi konsenzus u Parlamentu.

Đukanovic i Krivokapić su faktori rizika koji ugrožavaju ove vrijednosti i svi treba da budemo dio nacionalnog fronta u borbi protiv dva lica istog totalitarnog i autokratskog političkog poretka.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Jovo Z
Jovo Z
16.06.2021. 22:03

Baš ćete ga kazniti, haha

Aleksa
Aleksa
17.06.2021. 02:43

Medojevic totalni sozofrenicar.

Sponzor

Najčitanije