Povežite se sa nama

Vijesti

MEDOJEVIĆ: Niko sa Zapada nije bio protiv da DF uđe u vladu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Neko je opasno slagao našu javnost, a posebno preko 133 hiljade birača koalicije oko DF-a. kao što sam i tada tvrdio niko sa važnih međunarodnih adresa nije imao ništa protiv da DF uđe u prvu posttotalitarnu vladu crne gore na osnovu izborne volje građana. “to je demokratija” kako je rekla baronica Fon der Lajen, saopšštio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Samo su PRVA i DRUGA porodica bile životno zainteresovane da DF ne uđe u Vladu i sprovede neophodne radikalne reforme. Zabrinuti za sopstvenu slobodu i opljačkano narodno bogatstvo, slagali su djelove naše Crkve i napravili Vladu koja neće sprovesti reforme, demontirati režim Đukanovića i očistiti zemlju od kriminala i korupcije, kazao je Medojević.

Kako je objasnio ovo je ta rezervna Vlada DPS-a koju sačinjavaju vojnici globalne duboke države izabrani od strane Željka Ivanovića i Miška Perovića da nastave politiku DPS-a, pocijepaju Crkvu, unište DF, formiraju novu lažnu Demohrišćansku stranku koja bi preuzela birače DF-a, vrate DPS na vlast i garantuju zakonski doživotni imunitet Đukanoviću od krivičnog progona.

Niko nam sa strane nije kriv. Sami smo prihvatili laž kao istinu, a djelovi Crkve napravili faustovsku pogodbu sa đavolom koja im se sada obija o glavu. Ali ne samo njima, nego svima nama – kazao je predsjednik PZP-a.

Medo je u svemu bio u pravu. Sad je mnogima jasno. Ali je kasno, zaključio je Medojević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije