Povežite se sa nama

Vijesti

MEDOJEVIĆ PORUČIO KATNIĆU: Traži zatvor za Krivokapića, imate istog vlasnika-Mila, pa ćeš sad, junački, sagnuti glavu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je glavnom specijalnom tužiocu da treba treba, “ako mu basta” da odredi pritvior premnijeru Zdravku Krivokapiću.

Medojević je to saopštio jer je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pred specijalnom tužiteljkom Lidijom Vukčević jutros u svojstvu građanina dao izjavu povodom ranijih tvrdnji da mu se spremalo hapšenje u slučaju da je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu.

– Milan Knežević i ja smo se odazvali svakom pozivu iz tužilaštva i dali obimne i detaljne iskaze. Katnić je od sudova tražio da nas zatvore na četiri i dva mjeseca. ‘Ajde, Katniću, ako ti basta i ako nijesi ono što si rekao nekome drugome u Skupštini, traži zatvor za Krivokapića. Neodazivanje na poziv tužilaštva, prikrivanje izvršilaca krivičnog djela, pomaganje izvršiocima krivičnih djela, lažno svjedočenje… Ali vi ste obojica iz iste partije – DPS-a i imate istog vlasnika – Mila Đukanovića, pa ćeš sad, junački, sagnuti glavu – ističe se u saopštenju Nebojše Medojevića.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije