Povežite se sa nama

Magazin

MESIJEVA SUPRUGA: „Idemo kuda god, idemo zajedno“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

„Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima“, počela je Antonela

Fudbaler Leo Messi (34) je nakon 21 godine napustio Barselonu. Na jučerašnjoj konferenciji za medije Mesi nije mogao da zadrži suze, a u prvim redovima ga je bodrila njegova prva ljubav, supruga Antonela (33) sa djecom.

„Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima“, počela je Antonela u objavi ispod fotografije koju je podelila na Instagramu.

„A s porodicom kao bazom opet ćemo izaći na teren, jači nego ikad… Idemo kuda god, idemo zajedno, ali uvijek idemo naprijed. Volim te, ljubavi“, poručila je Mesijeva supruga, a objava je brzo skupila preko milion lajkova.

„Divljenje“, „Neka dođu nove i lijepe stvari za ovu predivnu porodicu“, „Toliko vas obožavam“, „Siguran sam da ćete nastaviti stvarati istoriju kuda god da krenete. Izlazak iz zone komfora je težak, ali osvajanje onoga što slijedi… Nevjerovatno je“, pisali su obožavaoci u komentarima.

Leo je Antonelu upoznao s pet godina, a iako je bio stidljiv kao desetogodišnjak joj je dao do znanja da je ona za njega. Vjenčali su se 2017. godine u argentinskom Rosariju. Zajedno imaju trojicu sinova od osam, pet i tri godine.

 

Pratite nas na naš

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije