Povežite se sa nama

Vijesti

MI SMO PRIJE VAS: SNP pozvali Demokrate da potpišu njihovu inicijativu za smjenu predsjednika

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Izjava poslanika Demokrata Dragana Krapovića kojom je nagovijestio pokretanje inicijative za smjenu predsjednika države Mila Đukanovića, u najmanju ruku je čudna, s obzirom da je Socijalsitička narodna partija Crne Gore, već nekoliko dana unazad dostavila inicijativu sa istim ciljem svim poslaničkim klubovima parlamentarene većine, dakle i Demokratama, ocijenili su iz Socijalističke narodne partije.

Iz SNP-a navode na ne žele da vjeruju da je u pitanju loša namjera, a kako su kazali, još manje da sumnjaju da se radi o neinforismanosti Demokrata, te smatraju da to trebalo građani da prosude.

– Bez želje da se sporimo oko prava prvenstva ovim povodom, još jednom pozivamo kolege Demokrate da što prije potpišu inicijativu koju je podnijela SNP, kako bi se stvorili uslovi da se ona u najkraćem roku nađe na dnevnom redu vanredne sjednice Skupštine Crne Gore – navode oni.

Kazali su da o ovakvim stvarima ne bi trebalo pokretati priču jer imaju isti cilj, a kako su kazali, to je razrešenje Mila Đukanovića.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije