Povežite se sa nama

Vijesti

MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Hrapović i dalje prima 2,5 hiljade eura mjesečno, za godinu “zaradio” stan

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ni metar kvadratni bolnice. Ljekari degradirani do nivoa savjetnika, a medicinski kadar na rubu egzistencije. To je postignućne trodecenijske vladavine onih koji su se građani oslobodili prije godinu, pa je nepristojno kada ti isti sada neumorno navodno rade na poboljšanju zdravstvenog sistema tipkajući po tastaturi. To je svakako više nego li do prošle godine. Napredujete, saopštili su iz Ministarstva zdravlja.

U resoru Jelene Borovinić-Bojović su reagovali na izjavu poslanika Socijaldemokrata (SD) Borisa Mugoše da je, dok doktori odlaze iz javnog zdravstvenog sistema i dok crnogorske zadravstvene institucije uzalud raspisuju konkurse za specijalizacije, za vlast najvažnije da se smijene rukovodioci zdravstvenih institucija, da se etiketiraju “bivši” i da se dominantno po partijskim afinitetima podijele funkcije po dubini, širini i visini.

Istakli su da Crna Gora zna šta je prethodna vlast radila 30 godina.

– Ali evo i odgovora na pitanje šta Socijaldemokrate koje su dale bivšeg ministra zdravlja, rade sad: Kenan Hrapović i dalje živi na grbači građana. Dvije i po hiljade eura mjesečno za posljednjih godinu. Ne radeći ništa – za godinu je “zaradio” stan koji je, zahvaljujući Vašoj politici, misaona imenica većem dijelu Crne Gore – navedeno je u reagovanju.

U Ministarstvu su poručili Mugoši da se raspira i za ostale kolege, pa lično izvijesti kompletnu javnost.

– Za slučaj da ste informisani, a bio bi Vam manir, izračunajte šta sve jedan građanin mjesečno ne može da dobije jer država mora da namiri nesnosnu halapljivost vaših nekadašnjih funkcionera – zaključeno je u reagovanju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije