Povežite se sa nama

Politika

MILAČIĆ: Đukanović se krije i prepušta svojim savjetnicima da uvedu zemlju u zonu nestabilnosti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić je ocijenio da se predsjednik države Milo Đukanovići i dalje krije, prepuštajući svojim savjetnicima, njemu lojalnim medijima, raznoraznim formalnim i neformalnim grupama, da u njegovo ime iz dana u dan, a u susret ustoličenju mitropolita Joanikija, podgrijavaju tenzije, pokušavajući tako da, kako je kazao, svjesno i planirano, uvede zemlju u zonu nestabilnosti.

Kako ističe u saopštenju, Đukanović, čija je ustavna obaveza, između ostalog, da čuva poredak i stabilnost, prećutkuje najbrutalnije, svakodnevne istupe čiji je jedini cilj stvaranje haosa, nestabilnosti i meteža, ne pokušavajući, čak ni deklarativno, da smiri situaciju i doprinese miru.

„Nama je jasno da Đukanoviću to nikada nije ni bio cilj, ali treba da bude notirano, naročito zbog stranog faktora, koji sada bjelodano, upravo na ovom primjeru, može da vidi ko u Crnoj Gori želi haos, ko u Crnoj Gori želi destabilizaciju, ko u Crnoj Gori priziva nemire“, navodi se u saopštenju.

Kako je poručio, Đukanović i njegove ekspoziture treba da znaju da se nova vlast neće igrati ni sa čijim osjećanjima, ali da će, bez ikakve dileme, potpuno i bespogovorno zaštititi Ustav, red, poredak i mir.

„Jeftini pokušaji destabilizacije odlazećih, sa ciljem pokušaja prije svega destabilizacije procesa uspostavljanja slobodnog Tužilaštva, koliko god se Đukanović upinjao, neće proći. Ne smeta Đukanoviću ustoličenje mitropolita Joanikija, to je samo povod kako bi se skrenula pažnja sa, recimo, sadržaja na pojedinim kriptovanim telefonima i odmotavanja klupka crnogorskog ‘Ritopeka’ i cjelokupnog organizovanog kriminala“, naglašava Milačić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Vanja
Vanja
21.08.2021. 19:17

Edipovac.

Sponzor

Najčitanije